Despre Pro Mediu EcoServicii oferite de Pro Mediu EcoPro Mediu Eco Experienta, portofoliuPro Mediu Eco Clienti, recomandariPro Mediu Eco contact

 

Experienta

Societatea Pro Mediu Eco dispune de o echipa de specialisti care va ajuta sa gasiti si sa puneti in practica solutia potrivita problemelor dumneavoastra de mediu.

  Peste 40 ani activitate de cercetare in domeniu.

  Elaborarea a peste 150 lucrari stiintifice in domeniu.

  Elaborarea a peste 60 documentatii pentru obtinerea autorizatiilor si acordurilor de mediu.

•  Efectuarea a mii de analize de aer, apa, sol in cadrul monitorizarii poluarii factorilor de mediu.

  Standardizarea metodelor analitice de determinare a mercaptanilor si funinginei din aer in Romania si colaborarea la revizuirea metodelor standardizate de analiza pentru poluantii din aer in peste 10 ani de activitate.

  Atestarea ca inovatii a peste 10 solutii tehnice si 7 ca inventii, in domeniul monitorizarii si combaterii poluarii factorilor de mediu.

  Evaluarea poluarii aerului atmosferic in zonele periuzinale ale combinatelor chimice din Moldova, Borzesti, Savinesti, Bacau, combinatul siderurgic Galati, CUG Iasi, AMC si Moldosin Vaslui, a fabricilor de ciment Bicaz si Tasca, etc.

  Realizarea a 8 proiecte de instalatii de purificare a emisiilor atmosferice, cu solutii tehnice brevetate, la fabrici de ulei, de mobila, vopsitorii, acoperiri metalice, si instalatii de preparare a mixturilor asfaltice, din care 4 realizate la “cheie”.

  Realizare a 5 proiecte de instalatii de epurare a apelor uzate pentru instalatii de acoperiri metalice, fabrici din industriile: textile, metalurgica si alimentara, din care una realizata la “cheie” la S.C. Siretul S.A. Pascani si una in curs de realizare la S.C. Techno Steel L.B.R. Iasi.

  Analize emisii atmosferice la peste 40 de unitati din judetele Iasi, Vaslui, Botosani, Suceava, Neamt, Bacau, Galati si Prahova.

 

 

 

 

despre noi | servicii | experienta | clienti | contact

Copyright © Pro Mediu Eco 2007

web design

cirdesign.ca