Despre Pro Mediu EcoServicii oferite de Pro Mediu EcoPro Mediu Eco Experienta, portofoliuPro Mediu Eco Clienti, recomandariPro Mediu Eco contact

 

Servicii

Urmare a peste 40 de ani de activitate in cercetare si dezvoltare in domeniul monitorizarii si combaterii poluarii mediului, SOCIETATEA NOASTRA VA POATE REALIZA cele mai ecologice, economice, eficace si ergonomice solutii pentru respectarea limitelor maxime admise de mediu, partial brevetate.

  Statii de epurare avansata a apelor reziduale industriale, din industriile laptelui, alcoolului, produselor zaharoase, crescatoriilor de pasari si animale, textilelor, celulozei si hartieri, etc. si menajere orasenesti de orice debite, cu randamente de epurare care asigura respectarea normelor admise din NTPA 001, 002, etc. pentru toti indicatorii de poluare. Statiile au in componenta un numar redus de instalatii, adaptabile la dotarile existente, consumuri energetice si de reactivi si de 3 ori mai mici fata de cele existente, spatii de amplasament reduse si, se pot realiza si pe verticala.

  Instalatii de epurare a emulsiilor uleioase uzate, cu costuri reduse si posibilitatea de ecologizare totala.

 Instalatii de aerare intensiva a apelor reziduale menajere si/sau industriale cu reducerea seminificativa a concentratiilor de H2S, NH4+, CN- si COV, la consumuri energetice substantial reduse fata de sistemele clasice.

  Filtru-decantor, noutate tehnica, pentru reducerea concentratiilor de micro si macro suspensii minerale si organice, de folosinta indelungata, cu decolmatare simpla si rapida si randamente de limpezire constant peste 90%.

  Instalatii de purificare avansata a emisiilor poluante ale atmosferei, pentru orice debite de gaze reziduale, cu retinerea tuturor tipurilor de poluanti gazosi, lichizi sau solizi, cu solutii tehnice brevetate, adaptabile la orice sursa de poluare.

  Statii de recoltare continua a peste 10 probe de poluanti atmosferici pentru analize, cu alimentare la reteaua electrica pentru probe medii zilnice si la mini acumulator pentru probe momentane.

  Statii de recoltat probe de pulberi din aerul atmosferic si din emisiile industriale in atmosfera cu functionare la reteaua electrica, pentru probe medii zilnice si la micro acumulator pentru probe momentane cu timpe de recoltare de pina la 120 minute.

  Analize fizico-chimice a poluantilor atmosferici la imisii si emisii, a apelor reziduale industriale si menajere, potabile, freatice, din bazinele naturale, etc., solurilor, pentru majoritatea indicatorilor prevazuti sa fie analizati in legislatia actuala.

  Documentatii tehnice pentru obtinerea autorizatiilor de mediu.

  La cheie - STATIE DE EPURARE A APELOR REZIDUALE MENAJERE ORASENESTI SI INDUSTRIALE TIP ICHIM ROMANIA, cu alimentari ape si reactivi automatizate, tehnologie si instalatii confidentiale, noutate pe plan mondial 2015, randamente de epurare peste 90% pentru poluantii organici si anorganici.

  Incineratoare ecologice de reziduuri menajer-orasenesti din haldele de gunoi, noutate pe plan mondial 2016.

 

 

 

 

despre noi | servicii | experienta | clienti | contact

Copyright © Pro Mediu Eco 2007

web design

cirdesign.ca